Grønn Energitips

Enkle Ting Du Kan Gjøre For å Bruke Grønn Energi

Elektrisitet får verden til å gå rundt, men har du noen gang vurdert kildene den kommer fra? Grønn energi finnes i mange miljøvennlige kilder, og du kan bruke den i ditt eget hjem for å sikre at apparatene dine drives uten å skade jorden. Les videre for noen enkle strategier for å komme i gang.

Sjekk ut Green Power Network nettsted for å finne ut om det er en grønn strømalternativ tilgjengelig i ditt område. Vurder å bytte til grønn strøm hvis det er en god service tilgjengelig i ditt område, og hvis du har råd til. Du vil kanskje kunne få en skatt rabatt i noen stater.

Hvis du tenker på å bytte til solenergi, gjør din forskning først. Noen byer har restriksjoner på antall samlere de tillater. For å omgå disse begrensningene, tenk på å få naboene dine til å bli med deg og få en solenergienhet som ville gi strøm til en liten gruppe hjem.

Isoler hjemmet ditt. En pre-1950 hjem som ikke er isolert vil bruke ca 60 prosent mer energi enn et hus som ble bygget etter 2000. Legge tilstrekkelig isolasjon til loftet og kjelleren vil i stor grad forbedre hjemmet ditt energieffektivitet. I tillegg til å holde deg varm om vinteren, vil du finne at hjemmet er fortsatt mye kulere i sommermånedene, noe som reduserer behovet for et klimaanlegg.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

Bruk regnvann til å vanne utendørs planter og busker. Dette vannet kan også samles og brukes for barnebassenger og andre utendørs vann behov. Regn samling bøtter er enkle å installere, og disse redusere mengden av byen eller godt vann du bruker hvert år, sparer du penger og holde verftet grønne.

Ikke skru varmen opp for langt i hjemmet, med mindre du trenger det. Bruk joggebukser og genser hvis du er kald. Når varmen er i gang, bruker den mer energi enn nødvendig.

Vær oppmerksom på watt som brukes i ditt hjem. Det er enheter som watt assistenten eller Kill-A-watt som kan overvåke din wattstyrke og hjelpe deg å se hva som er forbruker energi. Du kan se hvor mye energi det bruker, ved å koble apparatet til det. Dette gjør at du vet hvor mye det koster å betjene en enhet.

Denne artikkelen har styrket deg ved å levere tips og triks som kan hjelpe deg med å endre livet ditt til fordel for deg selv og verden rundt deg. Faktum er at det ikke spiller noen rolle hvor mye kunnskap du har hvis du ikke bruker den, så ta triksene du har lest her og begynn å implementere dem i dag.

Fremme Grønne Energi