Hva skal til for å begynne å bruke grønn energi hjemme? Selv om det kan være vanskelig å finne det svaret på nettet, har du kommet over akkurat det beste stedet å starte. Denne artikkelen inneholder alt du trenger å vite for å gjøre de nødvendige endringene, så fortsett å lese for å lære så mye du kan.

Bruk gardiner for å hjelpe deg i å holde grønt. Hvis det er sommer og du vil at rommet skal være kjølig, trekke gardinene i løpet av dagen slik at sola ikke skinner i. Hvis det er vinter, og du vil at rommet skal holde seg varm, åpne gardinene og la solen inn på rommet ditt.

Tenk på å få solvarmere til å varme opp vannet hjemme. Ved hjelp av en solvarmer for å varme vannet med solens energi fungerer for å spare penger og energi. Selv om solvarmere er nyttige, er det fortsatt nødvendig å ha en vanlig varmtvannsbereder i perioder med lengre overskyet vær eller uvanlig høyt varmtvannsbruk.

En veldig enkel og billig måte å spare på din høye energi regninger er å prøve å installere noen lav strømning dusjhoder og kraner. Bytte fra standard, 2,5 gallon/minutt dusjhoder, til lav flow 1,5 gallon/minutt seg, kan hjelpe deg å spare mye med varmt vann energikostnader.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

Mål den rådende vindhastigheten på eiendommen din før du vurderer en vind generator. For at vindenergi skal være kostnadseffektiv, trenger du en vindhastighet som er større enn 8,5 til 9 MPH minst 60 prosent av tiden. Eventuelle tregere, og turbinen vil ikke spinne raskt nok til å generere mye elektrisitet.

Bruk oppladbare batterier. Mens de kan koste litt mer i utgangspunktet, vil de spare deg mye penger i det lange løp. Oppladbare batterier kan brukes hundrevis av ganger, og de trenger bare å byttes ut omtrent hvert femte år. En annen fordel er at du ikke stadig legger til korrosive batterier i deponiet.

Du trenger ikke å bruke mye for å være en grønn energiforbruker. Du kan bare endre vaner og være grønn. Du kan sikkert spare stort ved å kjøre fartsgrensen og ikke over bruke gasspedalen. Du kan spare så mye som 20 prosent på gass hvis du bare følger disse to reglene.

Slå av alle apparater. Når du ikke bruker apparater i hjemmet ditt, gjør det til en vane å slå dem av når den ikke er i bruk. Elementer som fjernsyn, datamaskiner og lys bør alle være av slik at du kan hindre uønsket energibruk. Ikke bare er dette bra for å bruke mindre energi, din elektriske regningen vil være mye mindre også!

Noen få enkle trinn, som beskrevet i denne artikkelen, er alt som trengs for å forandre livet ditt til det bedre. Du vil spare penger, hjelpe miljøet og føle deg bra med arbeidet du har gjort. Bruk tipsene du har lest her for å komme i gang så snart som mulig.