Grønn Energitips

Reduser Strømregningen Med Noen Tips Om Grønn Energibruk

Det er mange måter å innlemme en grønnere filosofi i driften av hjemmet ditt. Konvertering til grønn energi er en av dem, og ikke bare vil det bidra til et bedre miljø, det vil spare deg penger! Fortsett å lese for noen nye og spennende ideer om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt grønnere, i dag.

Bare kutte ned på mengden elektrisitet du bruker på daglig basis kan spare mye energi. Når du ikke bruker et apparat, må du koble det fra. Når du ikke bruker TV, datautstyr eller lys, ikke glem å slå dem av. Dette er lett å gjøre og sparer mye energi.

Mens det er fornuftig å endre fra tradisjonelle lyspærer til energisparende lyspærer du bør vente til din gamle er brent ut. Det er ikke en god idé å kaste bort perfekt god pærer for å gjøre overgangen siden det ville være en måte å kaste bort energi også.

Sjekk om ovnen din filtre må byttes ut hver måned. Pass på at du faktisk erstatter disse filtrene minst én gang hvert år. Også sette filtre på ventiler som dispensere varm luft. Disse filtrene holde rusk eller leker fra å komme inn i kanalen-arbeid, noe som kan redusere effektiviteten av HVAC-systemet.

Visste de tilgjengelige energialternativene i fellesskapet ditt. Kontroll av kostnadene ved å drive et hjem med verktøy bør også inkludere nyere lovgivning om energikostnader. Bytte fra strøm til gass, eller fra din by vannforsyning til en brønn, kan spare deg penger.

Bytt din gamle termostat for en grønnere programmerbar modell. Du kan programmere disse Termostater til å justere temperaturen til bestemte tider i løpet av dagen, slik at varme-og kjølesystemet vil kjøre mindre mens du er på jobb eller skole. Disse Termostater er rimelige, og de kan spare deg for penger på strømregningen samtidig som det hindrer unødvendig energibruk.

Ikke anta at grønne energier er for dyrt. Den opprinnelige kostnaden kan være høy, men de fleste statene vil gi deg interessante skatteincentiver hvis du investerer i grønne energier. Du vil spare mye penger på din energi regninger. Gjør regnestykket for deg selv, og du vil finne at grønne energier er ikke dyrt.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Hvis du ikke bruker et apparat, må du slå det av. Hvis du for eksempel ikke er i et bestemt rom, slår du av lysene, TVEN eller datamaskinen. Hold husholdningsapparater på en Power Strip, og slå den av når den ikke er i bruk.

Å gå grønt tilbyr så mange fordeler for huseieren, det er et under at flere mennesker ikke gjør det. Forhåpentligvis har du fått noen svært nyttige tips fra denne artikkelen om hvordan du kan bringe grønnere energikilder til teknologien i hjemmet ditt. Du vil se en umiddelbar positiv innvirkning på lommeboken og miljøet!

Fremme Grønne Energi