Grønn Energitips

Slik Konverterer Du Bilen Din Til Biodrivstoff

Folk er ofte overveldet av tanken på alt de måtte gjøre for å ha en grønnere hjem. Å vite hvor du skal begynne og hvilke endringer for å gjøre kan være fryktelig vanskelig. Les denne artikkelen for noen tips om hvordan du kan forbedre energien som brukes i hjemmet ditt.

Slå av kjøkkenet, badet og andre eksosvifter så snart du ikke lenger trenger dem. Noen mennesker forlater fansen på i 20 minutter eller så, men det er bedre å la dem stå på i ikke lenger enn fem minutter etter dusjing, bading eller matlaging er ferdig.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Finn ut mer om bakken kilde varmepumper. Disse pumpene er plassert under ditt hjem og pumpe den naturlige varmen av jorden for å holde deg varm. Dette systemet kan være kostbart, men pumpene bruker svært lite strøm og kan vare opptil 50 år. Invester i dette systemet hvis du skal bo i et hjem i flere ti år.

Hold kjøleskapet godt vedlikeholdt. Siden kjøleskapet er et apparat som bruker mye energi, er det viktig å holde det i topparbeid. Kontroller regelmessig at varmespolene er støvfrie. I tillegg må du passe på at dørforseglingen er stram og ren.

Begynn å bruke batterier som er resirkulert, eller bruk oppladbare batterier. Engangsbatterier er fulle av giftstoffer og tar faktisk omtrent halvparten av energien de legger av, for å produsere. Hvis du bruker engangsbatterier, må du resirkulere dem. Oppladbare batterier kan imidlertid brukes om og om igjen.

Hvis du ikke har råd til å få nye vinduer som er mer energieffektive, sørg for å investere i noen gode nyanser. I sommermånedene kan du dekke vinduene i løpet av dagen for å holde solen ute. I vintermånedene, la vinduet dekker åpne for å la solen varme opp rommene; lukke dem om natten om å bidra til å holde kulden ute.

Å bruke grønne energier er ikke en unnskyldning for å bruke mer energi enn du virkelig trenger. Ikke glem å slå av lysene når du forlater et rom og tar på deg en genser i stedet for å skru opp varmen. Selv om grønne energier er billigere, bør du fortsatt gjøre ditt beste for å spare så mye energi du kan.

Hvert hjem har en unik layout, og hver har sitt eget område. Det er viktig å finne ut hvilke teknologier som passer best til din spesielle situasjon. Noen ting fungerer bra for de fleste hjem, og andre ikke fungerer i det hele tatt. Velg tipsene som er riktig for din situasjon, og implementere dem når du kan.

Fremme Grønne Energi